Välkommen till SystemetIT i Sundsvall! Från och med 1 mars utökar SystemetIT verksamheten och vi slår upp portarna till vårt nyetablerade kontor i centrala Sundsvall. Fokus kommer att ligga på försäljning av ”online-tjänster”, internetmarknadsföring, optimering av hemsidor och digitalt strategiarbete. Vi erbjuder även hela SystemetIT:s tjänster kring IT-drift, Hosting, Applikationsdrift, Webbhotell och Support. Här kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder och vad vi kan hjälpa ditt företag med.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

070 618 44 17

martin.afeldt@systemetit.se

sundsvall
ikon-responsive-shadow

Digital Design

Vi skapar tydlig webbkommunikation, design av logotyper och grafiska profiler. Vi tror att kreativitet och innovation tillsammans skapar en webbplats anpassad efter er affär och kundgrupp.

ikon-responsive-shadow

Webbutveckling

Med WordPress som plattform bygger vi webbplatser som du enkelt kan uppdatera. Responsive design anpassad för alla tänkbara enheter. Komplexa e-handelslösningar och kopplingar mot befintliga affärssystem.

ikon-responsive-shadow

Digital strategi

Konverteringsoptimering, beteendemönster, processflöde, analys av element på hemsida, färg och textformulering samt helhetsgrepp. I våra användbarhetstester följer du kunden från start till konvertering.

ikon-responsive-shadow

Internetmarknadsföring

Vi vet hur man optimerar för sökmotorerna. Skapar unika kampanjer för att nå ut till rätt målgrupp i rätt tid. Vi tar hand om era annonskampanjer för en högre avslutsfrekvens och kostnadseffektivisering.

 

Kontakta oss

 • Ladda ner TeamViewer


  Ladda ner SAM-klienten

  kaseya
 • Vår support

  010 130 71 00
  Öppet 08:00 – 17:00

  Postadress/Besöksadress
  Systemetit Stockholm
  Roslagsgatan 11
  113 55 Stockholm

  Systemetit Sundsvall
  Strandgatan 2
  852 31 Sundsvall

  Systemetit Östersund
  Prästgatan 51
  831 34 Östersund